Eidsvågbakken 1
5105 Eidsvåg i Åsane
Tlf: 900 70 919
E-post: post@eidsvag.no
BLI KONTAKTET
Takk for din hendvendelse. Vi vil ta kontakt med deg så snart vi kan.

A/S EidsvÅg Fabrikker

 

A/S Eidsvåg Fabrikker ble ettablert 1896 av Christian Pettersen. Pettersen kjøpte i 1895 konkurrsboet etter mølledriften i Eidsvåg og kom raskt igang med produksjon av kvalitets ullvarer. Den gang var det vannrettighetene som tiltrak og som var selve grunnlaget for ettableringen. Produksjonen utvilet seg godt over mange tiår, men i 1972 stoppet de siste maskinene.

 

Siden den gang har det hele tiden blitt arbeidet for å opprettholde akitviteten i de gamle bygningen. Det har vært en meget positiv utvikling, og i dag fremstår bygningsmassene som godt vedlikeholdt, med god innvendig standard og oppgraderte lokaler.

 

I dag er det ikke vannrettighetene (Jordalsvannet er nå drikkevann) som er drivkraften for aktiviteten i lokalene, men Eidsvågs attraktive beliggenhet. Veien til og fra Eidsvåg er i dag kort fra store deler av Bergen. Dette er et faktum som mange av våre leietakere har erfart og som det settes stor pris på. Det er enkelt for leietakernes ansatte, kunder eller leverandører å komme til Eidsvåg, uansett hvor i Bergen de kommer fra.

 

A/S Eidsvåg Fabrikker har over lang tid erfart godt belegg på våre uteleielokaler. Dette har inspirert oss sterkt til videre sattsninger i Eidsvåg. Vi jobber erfor aktivt med videre utvikling av våre områder i Eidsvåg, og har i dag godkjente reguleringsplaner for hele 25 000 nye kvadratmetre. Dette er et betydelig løft for oss, og en realisering som vi vil arbeide med i mange år fremover. Stein på stein, har vært vår metode helt siden oppstart og er fortsatt en gjennomgående tanke for oss. Følg med på våre nettsider !